Ilmoitustaulu

TERVETULOA P10 (2006-2007 synt.) ILMOITUSTAULULLE KAUDELLA 2015-2016!!

KIITOS KAIKILLE ONNISTUNEESTA KAUDESTA!!!  Jääpallokausi on päättynyt…

KESÄHARJOITTELU!!

Järjestämme jälleen kesäajalle jalkapalloharjoituksia kaikille P10 joukkueen jäsenille pääsääntöisesti keskiviikkoisin Hänskissä tai muussa erikseen ilmoitettavassa paikassa.

VKO 22:

ei jalistreenejä tällä viikolla

jääharjoitus pe 3.6 klo 16-17

 

Osallistumme jälleen Junnuliigaan jalkapallossa F9 joukkueella. Peleihin voi osallistua kaikki -07-08 syntyneet sekä ne -06 syntyneet, jotka eivät pelaa jalkapalloa seuroissa. Junnuliigaan osallistuminen kustantaa 20€/hlö, jolla katetaan turnausmaksu. Pelejä on siis touko-kesäkuussa sekä elo-syyskuussa. Kesäajan pelipäivät luultavimmin keskiviikkoisin.

Kesäkuun pelipäivät ke 15.6 ja 22.6. Paikat vielä avoinna, aiemmin ovat olleet Mikkeli, Kangasniemi, Juva, Ristiina ym. Peliajat ilmoitetaan tässä heti, kun ne ilmoitettu.

Ohjelmat voi tarkistaa myös täältä :

Junnuliiga

KAMPPARI-ARPAJAISTEN VOITTAJALUETTELO

Tavara-arpajaisten voittajat

YHDESSÄ ENEMMÄN -HANKE

Yhdessä Enemmän talkoolaisille

 

TALKOOT!

Joukkueen kauden toiminta vaatii toki myös varoja, joten mikäli sinulla on tiedossa sponsoreita, talkoomahdollisuuksia tms, ota yhteyttä jojo Heidiin!

MUUTA HUOMIOITAVAA!

Jääharjoitusten varusteet: ristikkokypärä (jos hankinnassa on uusi, niin suosittelemme valkoista seuran värien mukaisesti), kaulasuoja, kyynärsuojat, jääpallohanskat, alasuojat, polvisuojat, luistimet ja maila. Muista myös juomapullo! Nimikoi lapsen kypärä (teippi, jossa nimi kypärän etuosassa), niin valmentajien helpompi toimia lasten kanssa. 

Seuran vastuu harjoituksissa alkaa, kun valmentaja on koonnut joukkueen harjoitusten alussa. Ennen harjoituksia ja niiden jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Kovan pakkasen (yli 20 astetta) vuoksi peruttavista harjoituksista ilmoitetaan erikseen. Kovalla pakkasella harjoitukset tauotetaan ja huolehditaan siitä, että pysytään lämpimänä. Jokainen tekee kuitenkin päätöksen osallistumisesta itse.

Huomioi pysäköinti Hänskin ympäristössä ainoastaan sallituilla paikoilla.